Volg ons op Linkedin    

Inloggen klantportaal   

Volg ons op Linkedin    

Inloggen klantportaal   

Bedrijfsarts (die praktijkopleider is of dat graag wil worden)
Ben je bedrijfsarts? Om te kunnen blijven ontwikkelen zoeken we een ervaren bedrijfsarts. Die ook praktijkopleider is of dat wil worden. Als erkende opleidingsinstelling voor bedrijfsartsen hebben we meerdere artsen in opleiding tot bedrijfsarts en gunnen we onze beide praktijkopleiders een nieuwe collega. Heb je interesse? Zoek dan niet verder en kom bij ons werken! Wij zijn een informele professionele organisatie waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Al 30 jaar draait het bij ons om mensen. Met elkaar zorgen we voor een plezierige werksfeer en een open cultuur gebaseerd op vertrouwen. Waarbij we positiviteit, oprechte interesse in elkaar en met plezier je werk kunnen doen erg belangrijk vinden. We groeien gestaag maar willen niet te groot worden. Kortom: korte lijnen, snel kunnen schakelen en vooral ‘samen’!
Bedrijfsarts
Twente 24 - 40 uur

Wie zoeken wij?

Een gedreven bedrijfsarts met (ruime) ervaring in het vak. Maar vooral een plezierige collega die het leuk vindt om collega's te helpen in hun ontwikkeling. En zich als een vis in het water voelt in de samenwerking met onze klanten. Regionale bedrijven met 1 tot 4.000 werknemers. In diverse branches.

Wie ben jij?

Een positief mens. Je bent proactief, zelfstandig, communicatief sterk en klantgericht. Je beweegt je gemakkelijk tussen mensen. Je wilt jezelf blijven ontwikkelen en het motiveert je om binnen een multidisciplinair team te werken.

Wat ga jij doen?

Naast de ondersteuning aan onze klanten zorg je als praktijkopleider voor de ondersteuning van artsen in opleiding. Je krijgt tijd en ruimte om dat gedegen in te vullen. Elke maandagmiddag komt ons hele team op kantoor voor klantteamoverleg, intervisie, supervisie of themabijeenkomsten. Ook daarin is je kennis en ervaring zeer waardevol en welkom.

Interesse?

Wij bieden naast een goed salaris, 30 snipperdagen, een goede auto- of reiskostenregeling en een leuk en gedreven team ook de ruimte voor ontwikkeling. Nieuwsgierig geworden of behoefte aan meer informatie? Neem gerust contact op met Erik van Lenthe (directeur), telefoonnummer 06-22924339. Wil je direct solliciteren? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar e.vanlenthe@aenk.nl.