Volg ons op Linkedin    

Inloggen klantportaal   

Volg ons op Linkedin    

Inloggen klantportaal   

Arts voor het sociaal domein
Ben je (basis)arts? Wil je een afwisselende baan met maatschappelijke relevantie? Zoek dan niet verder en kom bij ons werken! Wij zijn een informele professionele organisatie waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Al 30 jaar draait het bij ons om mensen. Met elkaar zorgen we voor een plezierige werksfeer en een open cultuur gebaseerd op vertrouwen. Waarbij we positiviteit, oprechte interesse in elkaar en met plezier je werk kunnen doen erg belangrijk vinden. We groeien gestaag maar willen niet te groot worden. Kortom: korte lijnen, snel kunnen schakelen en vooral ‘samen’! Vanwege de groei zoeken we een nieuwe collega arts.
Arts voor het sociaal domein
Twente 24 - 40 uur per week

Wie zoeken wij?

Een gedreven arts met een warme belangstelling voor de sociale geneeskunde. Iemand die in staat is wet- en regelgeving toe te passen en op een heldere, klantvriendelijke wijze weet uit te leggen aan de client en onze opdrachtgevers. Ervaring is mooi, maar zeker geen must.

Wie ben jij?

Een positief mens. Je bent proactief, zelfstandig, communicatief sterk en klantgericht. Je beweegt je gemakkelijk tussen mensen. Je wilt jezelf blijven ontwikkelen en het motiveert je om binnen een multidisciplinair team te werken.

Wat ga jij doen?

Je adviseert onze klanten, gemeenten, bij vraagstukken vanuit de Participatiewet, Wet maatschappelijke ondersteuning en Jeugdwet. Je maakt de vertaalslag van een concrete vraag naar een passend advies. Je werkt nauw samen met onze psychologen, arbeidsdeskundigen en met de consulenten van onze opdrachtgevers.

Interesse?

Wij bieden een goed salaris, 30 snipperdagen en de ruimte en flexibiliteit om ook thuis te werken. Je kunt je inhoudelijk verder ontwikkelen in het sociaal domein door trainingen, opleidingen en intervisie. Nieuwsgierig geworden of behoefte aan meer informatie? Neem gerust contact op met Erik van Lenthe (directeur), telefoonnummer 06-22924339. Wil je direct solliciteren? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar e.vanlenthe@aenk.nl.