Volg ons op Linkedin    

Inloggen klantportaal   

Volg ons op Linkedin    

Inloggen klantportaal   

Werken bij

Openstaande vacatures

Ben jij onze

nieuwe collega?

Wil je werken in een organisatie waar je van betekenis bent voor mensen? Krijg je energie van samenwerken? Vind je het leuk om met complexe vraagstukken om te gaan? Kun je goed organiseren? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Al bijna dertig jaar ondersteunen wij gemeenten bij medische, psychologische en arbeidsdeskundige vragen voor mensen die gebruik maken van de participatiewet, wet maatschappelijke ondersteuning en jeugdwet. Maar ook in de arbodienstverlening timmeren we hard aan de weg. Werkgevers en hun medewerkers helpen we bij het vitaal werken en vitaal ondernemen. Voor verzekeraars begeleiden we zelfstandig ondernemers die medische begeleiding nodig hebben. Al met al een heel divers werkveld waarin jij het verschil kunt maken.

Je leest het al. Het draait om mensen. Niet alleen de mensen bij onze klanten. Maar ook om onze mensen, jouw collega’s! We hebben een cultuur waarin vertrouwen de basis is. Waar je ruimte krijgt. En waar positiviteit en samenwerken de grondhouding is. We zijn oprecht nieuwsgierig naar elkaar en vinden plezier in het werk cruciaal. We zijn een informele organisatie met korte lijnen en een platte structuur. Met elkaar stropen we de mouwen op voor onze klanten en cliënten, we zijn echte doeners.

Ons werkgebied is met name Noord, Oost en Midden-Nederland. Met een hoofdkantoor in Hengelo waar de ondersteuning voor onze adviseurs werkt en ook spreekuur wordt gehouden. Daarnaast hebben we meerdere spreekuurlocaties door het land. Zowel op onze eigen vestigingen als bij klanten. Dat betekent dat onderzoeken daar plaatsvinden en de adviseur regelmatig alleen of met een collega op zo’n locatie werkt.

We zijn geen groot bedrijf. En dat willen we ook niet worden. Dat maakt dat we elkaar allemaal kennen, elkaar regelmatig zien of spreken. En hierdoor zijn we goed op de hoogte van wat er speelt bij onze klanten.

Nieuwsgierig geworden? Wil je meer informatie? Bel ons gerust.