log in voor de WEBkoppeling

Ook in 2016 weer meer burn-out door werk >>

Campagne tegen zwangerschapsdiscriminatie >>

Campagne beschut werk >>

Inspectie SZW in de knel >>

GZ-Psycholoog >>

Bedrijfsarts >>

print deze pagina

Vacature

GZ-Psycholoog

GZ-psycholoog m/v


WO | GZ-Psychologie | 8-16 uur | Regio OverijsselBen je een BIG geregistreerde GZ-psycholoog (of in opleiding) en heb je ervaring in het werkveld zorg en arbeid? Ben je bedreven in oplossingsgerichte therapie, CGT, EMDR en coachingsmethodieken?
Vind je het leuk om naast zorg verlenen ook contacten te onderhouden met bedrijfsartsen, werkgevers, huisartsen en anderen in het netwerk rondom de cliŽnt en een bijdrage te leveren aan inzetbaar krijgen en houden van mensen?

Dan zoeken wij jou!

Hoe ziet je takenpakket eruit?
Als GZ-psycholoog bij AenK maak je deel uit van een team van psychologen, waaronder een GZ-psycholoog en een Arbeid- Organisatie psycholoog. Een greep uit je takenpakket:
∑ Basis GGZ behandelingen
∑ Diagnostiek en indicatiestelling
∑ Consultatie en advies, werkgerelateerd
∑ Bijdragen aan kwaliteit van het behandel- en re-integratiebeleid
∑ Accounthouderschap

Wat breng je mee?
AenK balans is de psychologenpraktijk van Ausems en Kerkvliet en gespecialiseerd in het behandelen en begeleiden van mensen met arbeidsgerelateerde psychoproblematiek. AenK balans hoort bij de eerste praktijken die het kwaliteits-keurmerk Basis GGZ mogen voeren. Wij hebben een professionele, mensgerichte aanpak hoog in het vaandel staan. Met een proactieve, dienstverlenende en oplossingsgerichte instelling pas je heel goed bij AenK.

Wat bieden wij?
Zowel de regio waarin je werkzaam bent, als het aantal uren per week en de diverse contractvormen zijn bespreekbaar. Wij vinden het belangrijk, dat je kunt werken op de manier die jij prettig vindt en dat je past binnen de visie van AenK en het team waarvan je deel uitmaakt. De cultuur van AenK laat zich omschrijven als laagdrempelig en inspirerend. De baan die wij vacant hebben is uitdagend en ondernemend en biedt veel variatie op het snijvlak van mens en arbeid.

Interesse?
Nieuwsgierig geworden of behoefte aan meer informatie dan je op de site kunt vinden? Neem gerust contact met ons op. Bel 0547-284800 en vraag naar Belinda Wessel (HR- adviseur). Je kunt je sollicitatie in de vorm van een motivatiebrief met cv sturen naar b.wessel@aenk.nl.