log in voor de WEBkoppeling

Ook in 2016 weer meer burn-out door werk >>

Campagne tegen zwangerschapsdiscriminatie >>

Campagne beschut werk >>

Inspectie SZW in de knel >>

GZ-Psycholoog >>

Bedrijfsarts >>

print deze pagina

Vacature

Bedrijfsarts

AenK arbo, is een gecertificeerde arbodienst. Wij zijn een vooruitstrevend en professioneel bedrijf met korte lijnen en een informele werksfeer. AenK bedient ook de gemeentemarkt als arbeidsmedisch adviesbureau en heeft een GZ-psychologenpraktijk. AenK groeit en breidt haar dienstverlening uit. Daarbij is onze stafbedrijfsarts aan het afbouwen en hierdoor ontstaat er ruimte voor een

Bedrijfsarts

32 uur / regio Oost Nederland


De functie:
Bent u een gedreven bedrijfsarts met commercieel inzicht? Bent u in staat vroegtijdig disbalans te signaleren en biedt u vroegtijdig begeleiding bij het verbeteren van de fysieke en mentale conditie van medewerkers? Dan komt AenK graag met u in gesprek!

De AenK bedrijfsarts werkt nauw samen met collega-bedrijfsartsen, arbeidsdeskundigen, psychologen en de overige kerndeskundigen. In het werkveld van de bedrijfsarts is aandacht voor de (duurzame) inzetbaarheid van medewerkers. Van u als bedrijfsarts verwachten wij dat u participeert in het team en werkgever in deze adviseert.

Wij zoeken:
Bij AenK hebben wij een professionele, mensgerichte aanpak hoog in het vaandel staan. Wij verwachten wij van u dat u als geregistreerd bedrijfsarts klantgericht, representatief en commercieel bent. Met een gedreven, dienstverlenende instelling past u heel goed bij AenK.

Wat bieden wij:
Zowel de regio waarin u werkzaam bent, als het aantal uren per week is bespreekbaar. Wij vinden het belangrijk, dat de wijze waarop u in het werk staat past bij de visie van AenK en het team waarvan u deel gaat uit maken. De baan die wij vacant hebben is uitdagend en afwisselend met een stafarts rol als perspectief. Verder bieden wij uiteraard marktconforme arbeidsvoorwaarden en volop ontplooiingsmogelijkheden.

Interesse:
Herkent u zichzelf in dit profiel of heeft u behoefte aan meer informatie? Neemt u gerust contact op met Tiny Ausems (staf bedrijfsarts), tel.nr. 0547-284800. Uw cv en motivatie kunt u sturen naar Belinda Wessel (P&O adviseur) b.wessel@aenk.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.